Med fagkunnskap og lang erfaring utfører Lasse Holst totalrehabilitering av fasader, vi gjør også innvendig rehabilitering.
Vi samarbeider tett med bransjens ledende leverandører og sammen sikrer vi at våre prosjekter gjennomføres med kvalitet i alle ledd – til avtalt tid og pris!

Sollie Prosjekt AS har pr 09.03.16 kjøpt 70 prosent av aksjene i Lasse Holst AS fra Lasse Holst og Erik Hermansen. Resterende aksjer forblir hos nevnte tidligere aksjonærer.

Stian Sollie er nå daglig leder, og Lasse Holst er avdelingsleder for mur og flis. Erik Hermansen er fortsatt avdelingsleder på betong. Ken Jacobsen og Stian Sollie er ansvarlige for rehabilitering av puss og betong, samt pussystemer. Kirsti Larsen fortsetter som kontor og regnskapsansvarlig.

Sollie Prosjekt AS tilbyr spisskompetanse innen innvendig og utvendig rehabilitering med hovedfokus på fasader. Den nye eieren og driftsstruktur medfører at Lasse Holst AS utvider sitt spekter av tjenester. Dette styrker vår kapasitet og kompetanse innenfor komplett fasaderehabilitering, i tillegg til vårt eksisterende spekter av mur, flis, naturstein, betong- og elementarbeider i markedet.

Hovedaksjonær i Sollie Prosjekt AS, AF Håndverk, er en del av AF Gruppen, og eier flere spesialiserte selskaper innenfor rehabilitering; Sollie Prosjekt AS , Thorendahl AS, Storo Blikkenslagerverksted AS, Oslo Technical Service, Oslo Prosjektbygg AS, VD Montasje AS, Sol-Energi AS, Kirkestuen AS og Oslo Stillasutleie AS.

Vi håper med dette å kunne betjene våre eksisterende og nye kunder enda bedre enn tidligere og vil fortsatt bestrebe oss på å levere god kvalitet til avtalt pris og tid.

Kontakt oss i dag

Kontakt oss i dag

Ring på 911 91 233 eller fyll ut skjema,
så kontakter vi deg.